PROGRAM EVENIMENT
ADVENTURE AIRSOFT CONTEST 2017

Evenimentul Adventure Airsoft Contest a ajuns la editia a doua, aceasta se va desfasura in data de 27.05.2017 . Concursul face parte integranta din Patrula Airsoft Romania (PARO) care in 2017 va avea 6 etape. In functie de specificul terenului etapele pot fi clasificate in patrula de padure ( Deva si Cluj Napoca), patrula urbana ( Alba Iulia si Ludus ), patrula in fabrici ( Fagaras si Bucuresti). Cluburile organizatoare sunt : Renegades, ACS Aquila, DAC, CSABv, Ludus Legio. Pentru Evenimetul de la Alba Iulia ce va avea loc in Cetatea Alba Carolina organizatori vor fi Asociatia de Airsoft “Super Daddys” in colaborare cu Primaria Municipiului Alba Iulia.

Arhitectura traseului de la Alba Iulia este una inedita pentru desfaurarea unui concurs de gen, aceasta punand la incercare intr-un reflief istoric tipologia de lupta contemporana. Pe pracursul competitiei echipele vor traversa santurile Cetatii fiind nevoiti sa treaca de toate probele in viteza si cu rezultate cat mai bune. Avand in vedere editia trecuta s-a concluzionat ca arcul peste timp din punct de vedere architectonic pune si acum la grea incercare competitorii, acestia fiind obligati la o conditie fizica foarte buna si o pregatire tactica fara cusur pentru a intra in lupta pentru castigarea titlului de “Cuceritor al Cetatii Alba Carolina”. In acest an partcipantii vor fi din: Suceava, Cluj-Napoca, Sibiu, Deva, Brasov, Fagaras, Turda, Arad, Medias si Baia Mare.

Pentru a-i putea vedea in actiune sunteti invitati sa consultati programul evenimentului.

Pentru a se familiariza cu acest sport, pe tot parcursul zilei, va fi deschis un atelier de tir gratuit deservit de jucatori de airsoft experimentati. Aici se pot executa trageri cu diverse tipuri de replici in diverse modele de tinte si se pot afla detalii despre armele reale de tip M4, AK 47, SVD si se poate participa la concursul cu premii pentru amatori.

PROGRAM:

08.30 – Crono OPFOR

09.00 – Sosire participanti si inscriere

10.00 – Briefing Team Leader – Tragere la sorti a ordinii de intrare in concurs

10.30 – Briefing general

11.00 – Start concurs

11.30 – Deschidere atelier pentru amatori – inscrieri pentru concursul cu premii pana la 14.00

15.00 – Start concurs amatori

17.00 – Estimativ – Sosire ultima echipa

18.00 – Festivitatea de premiere

Vă așteptăm !