Cine suntem noi?

logo_desprenoiSuper Daddys s-a format undeva prin luna mai a anului 2011 dintr-un grup care se intitula AirsoftAlba. Atractia si pasiunea cu care unii ne implicam in aceasta activitate a dus la despartirea AirsoftAlba in doua organizatii. Astfel am reusit peste ani sa ne facem numele cunoscut in Transilvania si in tara participand la diverse evenimente si concursuri. Multe persoane cu care intram in legatura ne intreaba de unde am nascocit numele echpei. Nu este foarte greu de explicat, doar ca 90% dintre membrii de la acea data eram la acel moment de foarte putina vreme tatici iar la sedinta pentru stabilirea identitatii, bineinteles ca mamicile au ales acest nume, iar emblema clubului s-a desenat in aceeasi zi pe un servetel, pastrat si astazi la loc de cinste. In cursul timpului echipa a suferit modificari de componenta dar spiritul a ramas in continuare tanar si motivat.

Ce am realizat?

Tineri fiind in ale airsoftului, avand doar 4 luni de cand ne cunosteam, am avut curajul in luna august 2011 sa participam la prima competitie castigand cu “brio” ultimul loc. Motivati fiind ne-am pregatit constant efectuand deplasari si organizand evenimente in Alba Iulia sau Teius ( fosta fabrica de zahar ). Toate aceste eforturi au fost incununate cu succes in anul 2013 la Deva cand am castigat locul 1 la Iron Team , titlu aparat si in 2014 la Arsenal Park Orastie. Mai jos va prezentam cateva etape prin care am trecut pentru a ajunge echipa profesionista de acum.

 • • 2011 Mai, Formare echipa AirsoftAlba;
  desprenoi1
  • August 2011 – Iron Team ROU , Cluj-Napoca;
  Octombrie 2012 Zombie Fest First Blood – fabrica de Tutun, Arad;
  2012 Highlands 3, Caprioara, Deva;
  Overload 2012, Marsa, Sibiu;
  Aprilie 2013, Highlands 4 – Deva , Caprioara;
  2013, Overload Sibiu, Marsa, Sibiu;
  Iulie 2013, Iron Team – Caprioara, Deva;
 • desprenoi2Iulie, 2013 joc Alba Iulia, Refractara;
  Octombrie 2013, Highlands 5 – Orastie, Arsenal Park;
  Noiembrie, 2013 OP R.I.O.T., Alba Iulia, Refractara;
  Decembrie 2013, Deva Airsoft Club in Cetatea Alba Carolina;
  12 Mai 2014 Iron Team Arsenal Parc, Orastie;
 • desprenoi3Iunie 2014, Paltinis, Blitzkrieg-The Challenge;
  Iulie 2014, Garbova, Sibiu, Blitzkrieg – Op. Uprising
  Octombrie 2014, Cartagina 1, Ludus;
  Septembrie 2014, Days Of Glory, Santa, Sibiu;
  Ianuarie 2015, Grand Opening Game, Vestem;
  Martie 2015, Hateg, Baza Militara;
  Aprilie 2015, Infiintare Asociatia Sportiva “Asociatia de airsoft ’’SUPER DADDYS’’
  Mai 2015, Civil War, Ludus
  • Iunie 2015, Lupta pentru Codrii de Arama, Botosani;
  Iulie-August 2015 Blitzkrieg, Paltinis;
  August 2015, Cartagina 2, Ludus;
  Septembrie 2015 OVERLOAD // OP Final Stand, Sibiu;
  Octombrie 2015 Dacian War 4, Deva;
  Aprilie 2016, OP. Red Mountain, Cluj-Napoca;
  May 2016, Civil War: Op. Retribution, Ludus;
  Va urma…

Ce ne propunem pentru viitor?

Popularizarea, promovarea acestui sport si atragerea cat mai multor tineri, si nu numai, indemnandu-i la miscare in aer liber, lucru in echipa, disciplina, dezvoltarea unei pasiuni si nu in ultimul rand, oferind alternativa jocurilor de pe calculatoare. Airsoft-ul ajuta la dezvoltarea spiritului de echipa si a fair-play-ului astfel putand modela intr-un mod placut caractere tinere.
Pentru aceasta obiectivul nostru ca echipa este de a participa la cat mai multe evenimente de airsoft nationale si internationale, pentru a ne face cunoscuti, pentru a fi intotdeauna in pas cu ultimele cerinte si pentru a acumula experienta, in special in organizarea si structurarea unui eveniment.
De ce? Pentru ca ne dorim sa organizam si noi evenimente prin care sa marcam Alba Iulia pe harta airsoft-ului national. Pentru aceasta dorinta, am inceput un proiect ambitios prin a crea un eveniment, ce se doreste a fi anual, incepand seria cu 20 August 2016, eveniment ce reuneste 6 echipe de airsoft nationale, intr-o intrecere sportiva in Cetatea Alba Carolina. Evenimentul este organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Alba Iulia, si deja a fost inclus in harta evenimentelor din Alba Iulia, 2016.
Fiind o echipa tanara si perseverenta, nu ne vom opri aici si ne vom urma misiunea.
Daca ti se pare interesant, vino si tu si intra in rolul unui operator din trupele speciale, simte andrenalina si transpira alaturi de noi, invata sa-ti pretuiesti aproapele si fi membrul unei echipe de elita.

Noi o facem din 2011 si abia ne-am incalzit…


Evenimente Airsoft din trecut la care am participat: